“On ollut turvallinen ja luottavainen olo, kun Maarit tuntee brändini hyvin, on osannut etsiä sille sopivat kumppanit, ja tiedän, että hän pitää aina minun puoltani. Minä olen voinut keskittyä rauhassa työhöni. Brändini on ollut hyvissä käsissä.”

Mauri Kunnas, kirjailija-kuvittaja

Maarit tukee opiskelijayrittäjiämme mm. IPR-asioissa ja kumppanuussopimusten työstämisessä. Maaritin osaaminen ja kokemus välittyvät asiakkaalle vahvasti. Hänen lämmin, vuoropuheleva, innostava ja käytännönläheinen toimintatapansa tekee työskentelyn helpoksi, tehokkaaksi ja mukavaksi.

Minna Lehesvuori, kehityspäällikkö, XAMK

”Musiikinkirjoissa sivuille pitää mahtua paljon tavaraa rajatulle alueelle. Kun minä vielä jään pohtimaan asettelua, on Maaritilla jo ratkaisu tarjolla. Leikkiohjeet, nuotit, laulujen sanat, kuvat ja muut tekstit sujahtavat paikoilleen taidolla ja tyylillä. Uusista ideoista puhumattakaan!  Niitäkin riittää, sillä Maaritilla on näkemystä ja visioita.
Jos luonnehtisin muutamalla sanalla: syvä kokemus, ilo ja into – se on Maarit!
Niin ja nuotit.  Ne Maarit osaa selvitellä, laulaen ja soittaen.” 

Satu Sopanen, musiikkipedagogi, kanteleensoiton lehtori

”Omakustanne oli lopulta yllättävän helppo laji, kun löysi ympärilleen osaavia ihmisiä. Maaritin kokemus oli korvaamaton apu tekstin editoinnissa ja palautteen annossa. Maaritin avulla kirjani kerää kehuja helppolukuisuudellaan ja ymmärrettävyydellään. Kaikki turha toisto ja monimutkaiset lauserakenteet, joille itse tulee sokeaksi, karsiutuivat kerralla. Ja bonuksena opin valtavasti oikeinkirjoituksesta, vaikka luulin olevani siinä jo aika hyvä!”

Meeri Mäntylä, yrittäjä, KTM

“Meillä tuotantoprojektien ideat kirjataan aina muistiin ennen töiden aloittamista. Maarit osaa niistä hahmottaa oikeudenomistajien ja yhteistyökumppaneiden toiveet ja tarpeet sekä laatia niistä asianmukaiset sopimukset, jotka palvelevat kaikkia osapuolia.”

Janne Rönnbäck, toiminnanjohtaja, Vantaan Viihdeorkesteri

”Sain Maaritin mentorikseni syksyllä 2021. Olin innoissani, sillä Maaritilla on valtavasti kokemusta ja osaamista niin kustannusalalta kuin kansainvälisestä lisensoinnistakin. Pohdin tuohon aikaan monia eri puolia omassa yritystoiminnassani kuvittajana, sekä kuinka etenisin kirjakäsikirjoitukseni kanssa. Maarit rohkaisi minua ottamaan yhteyttä kustantamoihin niin kirjaideani kuin kuvitusportfolionikin kanssa ja hän auttoi luomaan kokonaisuudesta selkeän ja tiiviin paketin.
Mentorointijaksomme päätteeksi sain kahdelta kustantamolta vastauksen, että he olisivat kiinnostuneita kustantamaan kirjani. Luonnollisesti Maarit kävi kustannussopimuksen kanssani läpi ja teimme siihen yhdessä muutosehdotuksia. Näin sain rauhassa keskittyä kirjaani, ja kun tulevaisuudessa pyrin kasvattamaan kuvitusteni lisensointipuolta, varmasti käännyn oikean hetken tullen uudestaan Maaritin puoleen.”

Miila Westin, kuvittaja

”Kiitos vielä mentorointitapaamisistamme! Niistä oli paljon hyötyä ja iloa. 
Tällaisia asioita ei oikein pääse pallottelemaan muiden kanssa, ja sain kaipaamiani uusia ideoita ja vahvistuksia pohdinnoilleni muutenkin. Asiaa jäi toki vielä paljon muhimaan ja palaan niihin varmasti ajan mittaan. Tuntuu, että monet asiat kuitenkin selkenivät ja kirkastuivat, kun käytiin niitä sinun kanssasi läpi.”

Johannes Salomaa, saksofonisti

”Maarit toimi kustannustoimittajana kolmannessa kirjassani Lumina – seikkailufantasia muinaisesta pohjoisesta. Yhteistyö oli kaikin tavoin sujuvaa ja mielekästä. Maaritin laajan ammattitaidon avulla saimme kirjan sellaiseen muotoon, että olin siihen hyvin tyytyväinen. Kiitokset Maaritille, joka innostui Luminan tarinasta ja ymmärsi visioni kirjasta.”

Heidi Roth, kirjailija, mediatuottaja

”Maaritin monipuolinen ja lempeän luja ammattitaito vei Lastenmusiikkiyhdistyksen työskentelyn aivan uudelle tasolle! Yhteistyö Maaritin kanssa oli erittäin sujuvaa, asioista oli helppo keskustella ja molemminpuolinen luottamus syntyi silmänräpäyksessä. Lankoja oli käytössä ainakin kolmen kerän verran eikä yksikään mennyt solmuun. Maaritin kanssa oli helppo kulkea rönsyilevää polkua eteenpäin, koska pystyi luottamaan siihen, että hän varmasti ohjasi kaikkia kohti samaa määränpäätä. Yhteinen matkamme on tähän asti ollut täynnä iloa, erinomaisia keskusteluita, haastavien tilanteiden ratkomista, monien pallojen pompottelua ja loistavia lopputuloksia. Odotan innolla seuraavaa etappia!”

Maiju Kopra, puheenjohtaja, Lastenmusiikki ry

Käytämme evästeitä sivuston toiminnallisuuden mahdollistamiseksi.